TOIMITUS- JA KÄYTTÖEHDOT

Verkkokaupan tuotteita myy Sisustusputiikki Rouhee, y-tunnus  1767384-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kolmesta- seitsemään (3-7) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan, niin ilmoitamme asiasta viipymättä. Ilmoitamme myös, jos toimitusaika on pidempi. Poikkeustilanteissa pidätämme oikeuden toimitusviivästyksiin. Verkkokaupalla ei ole erillistä varastoa, tuotteet toimitetaan myymälästämme. Verkkokaupalla on oikeus perua tilaus, jos jokin tilauksen tuote sisältää selvän hintavirheen. 

Haluamme säästää luontoa, joten pakkaamme lähetykset pääosin meille saapuneisiin laatikoihin eli kierrätämme niin paljon pakkausmateriaalia kuin mahdollista. Ei ehkä aina kaunista, mutta ekologista.

Halutessaan asiakas voi noutaa tuotteet myös kivijalkamyymälästä ilman toimituskuluja. Maksetut tuotteet tulisi noutaa liikkeestä 14 vuorokauden kuluessa. Lähetämme sähköpostitse ilmoituksen, kun tilaus on valmiina noudettavissa. 

Toimitamme tuotteet Postin ja Matkahuollon välityksellä. Asiakas saa saapumisilmoituksen lähetyksen saavuttua noudettavaksi. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tilauksesi myymälästä ilman toimituskuluja osoitteesta Sammontie 15, 28400 Ulvila. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun tilaus on valmis noudettavaksi.


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Tuotteita tilatessa käyttäjän tulee antaa ainakin seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero ja kaupunki. Tietoja tarvitaan tilauksen toimittamiseen.

Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, pyytää muuttamaan niitä tai poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan.

Asiakasrekisterimme on suojattu tunnuksella ja salasanalla. Verkkokaupassamme käytetään SSL-suojausta, joka salaa tietokoneen ja palvelimen välisen liikenteen sisällön.


MAKSAMINEN

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta. 

MAKSUT CHECKOUTIN KAUTTA

Mikäli haluat maksaa Checkoutin maksutapojen kautta, Sisustusputiikki Rouhee toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Sisustusputiikki Rouhee vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta.
Checkout Finland Oy toimii maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.
Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-06
Varastokatu 3A
33100 TAMPERE
Puhelin: 0800 552010 

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

LASKU KLARNA

Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää.

Lisätietoja Laskusta http://klarna.com/


TUOTTEEN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Posti säilyttää pakettia 7 päivää, jonka jälkeen se palautuu meille. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme 20 euron käsittelymaksun. Jos paketti lähetetään uudelleen, peritään siitä uudestaan toimituskulut. 


RIKKOUTUNEET TUOTTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen sisustus.rouhee@gmail.com tai numeroon 041 317 3273.

Tällöin toimitamme asiakkaalle uuden tuotteen toimituksessa rikkoutuneen tilalle tai palautamme rahat kyseisestä tuotteesta. Reklamaatiot ilmoitettava 7 vuorokauden kuluessa paketin noutamisesta.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postin/Matkahuollon toimipisteeseen.


TUOTTEEN PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Hygieniatuotteilla ja elintarvikkeilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta. Tuotteen palautuksesta on aina sovittava kanssamme etukäteen. Palautuksen tapahtuessa emme palauta toimituskuluja. Jos tuote rikkoutuu palautettaessa pakkausvirheen vuoksi, emme palauta rahoja tuotteesta.

Kun olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ilmoita siitä meille joko sähköpostitse sisustus.rouhee@gmail.com tai puhelimitse 041 3173273 ennen lähettämistä. Saat meiltä ohjeet palautukselle.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


KAUPAN PERUUTTAMINEN

Asiakas voi peruuttaa kaupan ennen kuin tuote on siirretty Postin tai Matkahuollon toimitettavaksi. Myymälästä noudettavat tilaukset on peruttava viimeistään 7 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä.


MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sisustusputiikki Rouhee käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Myyjä sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.